Vihreä tyrannia

Antti Lehtniemi ja Rupert Darwall suomennoksen julkaisutilaisuudessa 14.8.2020

Rupert Darwall, Vihreä tyrannia

Mediassa sana ilmastonmuutos esiintyy päivittäin, vieläpä useampaan kertaan. Uhkakuvia on varsin laaja joukko jäätiköiden sulamisesta aina eliökunnan sukupuuttoihin. Vähemmälle palstatilalle on jäänyt ilmastonmuutoksen historia. Olemme tekemässä massiivisen muutoksen energiapolitiikassa ilman, että kokonaisvaikutuksia elintasoon ja hyvinvointivaltion ylläpitoon olisi analysoitu tarkemmin. Vähenevätkö päästöt varmasti uusiutuvaan energiaan siirryttäessä ja onko tämä mahdollista koko maapalloa ajatellen?

Rupert Darwall on ekonomiaa ja historiaa Cambridgessä opiskellut strategiakonsultti. Hän on toiminut investointianalyytikkona ja yritystalouden palveluksessa sekä rahoitusalan erikoisneuvonantajana. Hän on kirjoittanut lukuisia artikkeleita tärkeimpiin talousalan lehtiin sekä kirjan ilmastonmuutoksen historiasta v 2013. Hänen uusin kirjansa (2017) on

”Green Tyranny – Exposing the totalitarian roots of the Climate Industrial Complex”.

Kirja kertoo lämpenemisagendan historialliset lähtökohdat ja politiikan taustoineen. Uusiutuvan energian aatteen synty; vihreän liikkeen muodostuminen poliittiseksi voimaksi; IPCC:n synty ja taustat sekä poliittinen tavoite; kuka rahoittaa ja ketä; Saksan ’Energiewenden todellisuus’; uusiutuvan energian ongelmat; tieteentekijöiden luotettavuus; sananvapauden asema – näihin kaikkiin kirja tuo tarkkaa, aiemmin jopa vaiettua tietoa.

Edellä mainittu kirja on nyt julkaistu suomennettuna nimellä:

Vihreä tyrannia – Ilmastopolitiikan totalitaarinen tausta ja tavoitteet

Käännöstä on täydennetty muutamilla kommenteilla ja lisäyksillä. Ne selventävät tiettyjä kohtia ja antavat suomalaiselle lukijalle lisää syvyyttä aiheeseen.

Antti Lehtniemi

 

Tuosta linkistä näkyy julkaisutilaisuuden diaesitys:

https://finlandiatv.com/vihrea-tyrannia-ilmastonmuutosta-ja-politiikkaa-kasittelevan-suomennetun-kirjan-julkaisutilaisuus/

Linkki Darwallin tervehdyssanoihin kirjan Vihreä tyrannia julkistustilaisuudessa. Youtube -video avautuu vain jaetun linkin kautta.

https://youtu.be/jC7aAa3g7L8

Tässä on Darwallin puhe kokonaan (7:30) still -kuvin https://youtu.be/Ox5Tx4UJT9Y

 

Tämä kirja antaa kattavan analyysin ilmastonmuutoksen politiikan synnystä ja tavoitteista.

Kirjaa on saatavilla useasta verkkokaupasta. Sitä voidaan myös postittaa postin automaatin kautta hintaan 25,90 € Tällöin tarvitsemme tekstiviestillä tietoja puhelimeen, joka on otettu käyttöön vain kirjan postitusta varten. Puhelinnumero on +358 44 978 1701 Tarvittavat tiedot ovat nimi, postiosoite ja gsm -numero. Huom! Pyrimme toimittamaan kirjan 1-3 päivän sisällä.