EU tuhoaa maataloutta

EU:n ilmastopaniikki saa yhä järjettömämpiä piirteitä.

 5.5.2023  Antti Lehtniemi  &  h/t  Mikko Paunio

EU:n toiminta on yhä uskomattomampaa ja edustaa eurososialismia, vihreää hulluutta ja tyranniaa. Hollannissa maanviljelijöitä pakotetaan luopumaan tuotannostaan ja sitoutumaan siihen, etteivät enää ala uudestaan viljellä tai kasvattaa karjaa missään maassa! Hollannin laajoista mielenosoituksista on ollut muutama maininta valtamediassa, mutta niiden ja vaalituloksen taustan tarkempi selvitys on jäänyt vähälle.

https://www.breitbart.com/europe/2023/05/03/eu-backs-dutch-scheme-to-forcibly-shut-down-thousands-of-farms-ban-farmers-from-returning-to-agriculture-forever/

” The European Commission in Brussels has backed a scheme by the globalist government of Prime Minister Mark Rutte in the Netherlands that would see thousands of farms shut down in order to comply with EU climate goals.”

Euroopan komissio antaa täyden tukensa Hollannin pääministeri Mark Rutten tavoitteelle lakkauttaa tuhansien maatilojen toiminta. Maa pyrkii näin saavuttamaan EU:n Natura 2000– asetusten ilmastotavoitteet typpipäästöjen osalta (typpioksiduulia muodostuu nitraattilannoitteista). Hollanti aikoo pakkolunastaa ainakin 3000 eniten typpeä päästävää maatilaa tuottajilta. Heille tarjotaan 120 prosentin mukainen korvaus tilojen markkina-arvosta. Karjan kasvattajille tarjotaan 100 prosentin korvausta, jos he lopettavat toimintansa. Tällä hetkellä korvauksiin on varattu 1,4 miljardia euroa. Korvausten maksaminen on saanut EU komission hyväksynnän, koska ”ne ovat tarpeellisia ja sopivia tukiessaan Euroopan Green Dealia, ja ’positiiviset vaikutukset’ (?) kumoavat lunastussummien aiheuttamat markkinavääristymät”.

Jotta tuottajat saisivat luvatut korvaukset, heidän täytyy allekirjoittaa sitoumus, etteivät koskaan enää aloita tuotantoa uudelleen eivätkä siirry muihin maihin jatkamaan maataloutta.

Tässä on vahvaa kiristyksen makua. Hyväksy ja allekirjoita lunastusasiakirja niin saat korvauksen. Ellet tee näin, tuotantokiintiötäsi supistetaan ja tulojen loppuessa joudut luopumaan tilastasi! Hollanti on merkittävä elintarvikkeiden tuottaja, joten pakkolunastukset toteutuessaan tekevät suuren loven maailman elintarviketuotantoon. Ukrainan sota on vaikeuttanut viljan saatavuutta vakavasti. Kehitysmaat ovat vaikeuksissa kohonneiden energiakustannusten vuoksi. WHO, FAO ja humanitaariset organisaatiot varoittavat nälkäkatastrofeista eri puolilla maapalloa.

Vastareaktiona Rutten politiikalle nollasta aloittanut maanviljelijöiden puolue BBB saavutti kaikkien yllätykseksi 20 prosentin kannatuksen maakuntavaaleissa.

https://www.politico.eu/article/dutch-farmers-party-bbb-mark-rutte-netherlands-big-winner-in-provincial-elections/

BBB:n asiantuntijoiden mielestä typpipäästöt eivät vaaranna kenenkään elämää. Typpipäästöt on otettu Natura-ohjelmaa hyödyntäen keppihevoseksi, jotta maanviljelijöiden maita voidaan vallata Rutten kunnianhimoiselle projektille. Hollannin, Belgian ja Saksan raja-alueille suunnitellaan 45 miljoonan asukkaan ”kolmoiskaupunkia” (Tristate City).  Onko maatilojen paikalle rakennettava valtava megakaupunki Natura 2000 ohjelman mukaista luonnon ennallistamista? Rutten ja EU:n mielestä ilmeisesti on.

https://www.riotimesonline.com/brazil-news/modern-day-censorship/megalopolis-tristate-city-instead-of-farmers-in-netherlands/

EU:n Natura-ohjelmat näyttävät liittyvän WEF:n Davosin vihreään politiikkaan. Sri Lankan biodynaaminen kokeilu (katastrofi) oli suuntaa antava ”pilotti”. Taka-ajatuksena saattaa olla väestönkasvun vähentäminen Paul Ehrlichin *) epähumaanien oppien mukaan. Myös kasvavan hiilidioksidin satoja lisäävä vaikutus voidaan kätkeä ”ilmastopoliittisesti kiusallisilta” kysymyksiltä tahallaan aiheutetun pulan verhon taakse.

Hyvä kysymys on, mitä kaikkea onkaan Natura 2000-pykälissä, joilla voidaan perustella vastaavanlaisia yksipuolisia, diktatorisia toimenpiteitä? Hollannin tilanne on ennakkotapaus, jota on helppo jatkossa soveltaa ”asian edun” nimissä. Kansalaisten protestoinnit ja vetoaminen omaisuuden suojaan ja elinkeinon harjoittamisen vapauteen eivät näytä painavan EU:lle mitään. Koko Natura 2000 pitäisi pikaisesti kammata läpi tarkkaan käyttäen siihen maamme parhaita, puolueettomia asiantuntijoita. Ehkä jotain olisi vielä tehtävissä?

*) Lomborg: Väärä hälytys, s. 243-